O NAMA

O nama

Opsednuti konverzijama i rezultatima

Mi verujemo u Call Centar efikasnost jer pruža mogućnosti i alate koji mogu doprineti rastu obima poslova velikim, srednjim i malim preduzećima. Verujemo da investicija u Call Centar usluge može jako brzo da pokaže svoju vrednost i pozitivan ROI ( povračaj- na – investiciju ). Ovo je najefikasniji način, sa kojim preduzeća mogu postizati zacrtane ciljeve.

Naša Call Centar filozofija znači da uvek imamo pred očima krajnji cilj za klijenta a to je „Poslovni rezultat“.

Naša filozofija? EFIKASNOST !

Stara marketinška izreka kaže da se polovina novca za reklamiranje uvek baci; Problem je u tome što se nikada ne zna koja polovina. Kod Call Centar Sistema nemate takvu brigu. Sve aktivnosti koje organizujemo za Vas, su merljive , tako da tačno znate šta smo uradili i koliko smo uspešni bili u tome.

Verujemo u Call Centar Sistem. Bez obzira kakvi su vaš poslovni ciljevi sa našom uslugom ćemo Vam pomoći na putu do uspeha.

about-circle

Zašto odabrati Call Centar 8?

Mi smo stručnjaci za Call Centar i Telemarketing usluge.

Uvek na podršci

Stojimo Vam na raspolaganju 24 sata, 7 dana nedeljno 365 dana u godini.

Prilagođena rešenja

Većinu svoje energije usmeravamo ka kompleksnim rešenjima prilagođenim biznisu korisnika.

Garancija zadovojstva

U Call Centru 8 verujemo u kvalitet naših usluga. Zato Vam nudimo 60 dnevnu garancija zadovoljstva.

Najbolji u Srbiji Vama na usluzi

Stručnjaci za Call Centar i Telemarketing usluge
+

Vesna Trajković

Administracija

Vrhunska Podrška

Zamislite šta je moguće uz pomoć Call Centar usluga i podrške. Fokusirani na vaše poslovne starteške ciljeve, omogućićete brže dostizanje poslovnih ciljeva i uspostavićete optimalan model poslovanja.

Odličan Tim

Postizanje rezultata nebismo mogli uraditi bez uspešnog bez tima zaposlenih ljudi koji čine našu kompaniju. Uspešna i posvećena kompanija na osnovu uspešnih i posvećenih radnika !

Bolje Performanse

Uvek nam je želja da klijentu donesemo bolje od očekivanih rezultata. Ovakav pristup donosi nam lidersku poziciju na srpskom tržištu Call Centar kompanija.